ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Μία λεβάντα που περνούσε τυχαία έξω από το 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο της Χρυσοπηγής στα Χανιά, άκουσε τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, τα όμορφα τραγούδια τους και αποφάσισε πώς θέλει να γίνει και αυτή μέρος της παρεούλας τους. Σκέφτηκε λοιπόν να τα επισκεφτεί και να ζητήσει να φέρει την οικογένεια της, τα αρωματικά φυτά αλλά και τους φίλους της, τα χειμωνιάτικα λαχανικά, για να εγκατασταθούν στο νηπιαγωγείο. Μία παρέα διαφορετική αλλά τόσο ενδιαφέρουσα!

Τα παιδιά δέχτηκαν με ενθουσιασμό και η λεβάντα έμεινε στην τάξη τους μέχρι να ετοιμαστούν οι φίλοι της και να έρθουν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, στις 11 το πρωί, για να αποκτήσουν μία θέση στη σχολική αυλή. Οι νηπιαγωγοί του σχολείου προθυμοποιήθηκαν ενώ και οι γονείς δηλώσανε άμεσα εθελοντές για να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο σε αυτή την υπέροχη περιβαλλοντική δράση.

Παρούσα φυσικά, και η εθελοντική ομάδα του “Πράσινου Σχολείου”, θα φέρει φτυαράκια, ποτιστηράκια και ότι άλλο χρειαστεί για να δημιουργηθεί ένας όμορφος βοτανικός κήπος και ένας λαχανόκηπος στην αυλή του νηπιαγωγείου.

Επειδή τη μέρα εκείνη θα είναι μία μεγάλη γιορτή και μία ευκαιρία για μικρούς αλλά και μεγάλους να έρθουν πιο κοντά στη φύση, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε!

Σας περιμένουμε!