ΔΕΚΑΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!

Ο Μάϊος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ,
κήπο θα φυτέψουμε στη σχολική αυλή!

Η περιβαλλοντική ομάδα δράσης “Πράσινο Σχολείο” συνεχίζει ακάθεκτη τις δράσεις της μέσα στο Μάϊο. Μετά το 11ο νηπιαγωγείο στη Χαλέπα, το 35ο νηπιαγωγείο στο Κουμπελή, έφτασε η ώρα για το 15ο νηπιαγωγείο στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη στα Λενταριανά.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς σήμερα τα παιδιά με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν και περιεργάστηκαν ένα φυτό λεβάντας στη σχολική τους αίθουσα. Σύντομα σκέφτηκαν ότι η λεβάντα αυτή θα έχει ανάγκη την “παρέα” και άλλων αρωματικών φυτών, θα πρέπει λοιπόν να δημιουργήσουν ένα σχολικό κήπο.

Την Κυριακή 11.05.14, στις 11:00 το πρωί, στο 15ο Νηπιαγωγείο Χανίων (Μακεδονομάχων 25), μαζί με τα παιδιά του νηπιαγωγείου, θα δημιουργήσουμε έναν όμορφο σχολικό κήπο με αρωματικά φυτά και ανθόφυτα. Τα παιδιά θα φυτέψουν στον κήπο, θα υιοθετήσουν ένα αρωματικό φυτό για να φροντίσουν, ενώ θα πάρουν φυτά και για το σπίτι τους.

Στο πλευρό μας θα έχουμε τις νηπιαγωγούς του σχολείου κυρίες Κληρονόμου Κωνσταντίνα, Καλαθάκη Ελένη, Κοπανάκη Πηνελόπη, Τσεπαπαδάκη Εύα, καθώς και τους γονείς των παιδιών που θα συνεισφέρουν εθελοντικά. Στην ανοιξιάτικη αυτή γιορτή είστε όλοι καλεσμένοι να συμμετέχετε, για να ομορφύνουμε τα σχολεία της πόλης μας και να μεταδώσουμε στα παιδιά ένα δυνατό περιβαλλοντικό μήνυμα!

Σας περιμένουμε!