ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ

Οι δύο πρώτες δράσεις μας έχουν ολοκληρωθεί και δύο όμορφοι σχολικοί κήποι έχουν δημιουργηθεί στο 11ο Νηπιαγωγείο της Χαλέπας και στο 35ο νηπιαγωγείο στο Κουμπελή. Σε αυτό το σημείο, το “Πράσινο Σχολείο” θεωρεί χρέος του να ευχαριστήσει τους εθελοντές που βοήθησαν να πραγματοποιηθούν αυτές οι δράσεις με τόσο μεγάλη επιτυχία.

Καταρχήν, στο 11ο Νηπιαγωγείο Χαλέπας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών του σχολείου που ξεχορτάριασαν και έσκαψαν τον κήπο, δυο μέρες πριν αναλάβουμε τη φύτευση των φυτών μας. Επίσης, το Γιώργο και την Αθηνά, δυο ξεχωριστούς φίλους του “Πράσινου Σχολείου” που σαν από μηχανής θεοί, βοήθησαν στα μαστορέματα, με τη μετατροπή των ελαστικών ροδών σε αυτοσχέδιες γλάστρες ενώ παράλληλα έσκαψαν και κουβάλησαν μαζί μας με απαράμιλλο κέφι και ζωντάνια. Επιπροσθέτως, και την ημέρα της φύτευσης ήταν εκεί για να αναλάβουν τις μεταφυτεύσεις των φυτωριών αρωματικών σε μικρά γλαστράκια-ποτηράκια για να τα πάρουν τα παιδιά σπίτι τους.

Στο 35ο νηπιαγωγείο στο Κουμπελή ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύζυγο της διευθύντριας του σχολείου, κας Άννας Χαλαμπαλάκη, που αθόρυβα όργωσε το κήπο του σχολείου και τον έκανε πραγματικά αφρό για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την φύτευση. Επίσης, ευχαριστούμε τον Χρήστο, τον πατέρα της μικρής Γιασεμί, που ήλθε την προηγούμενη της εκδήλωσης για να σχεδιάσουμε και να προετοιμάσουμε τις εργασίες για τον κήπο ενώ και στην εκδήλωση μεταφύτεψε γλαστράκια με αρωματικά για να πάρουν τα παιδιά στο σπίτι.

Για το “Πράσινο Σχολείο”, αξιέπαινοι εθελοντές είναι όλα τα παιδιά, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, που διέθεσαν με ενθουσιασμό ένα κυριακάτικο πρωινό για ένα τόσο όμορφο σκοπό.

Το “Πράσινο Σχολείο” χρειάζεται εθελοντές για την οργάνωση, την προετοιμασία και την εξέλιξη των δράσεων που θα πραγματοποιήσει στο μέλλον. Σας περιμένουμε όλους, καθένας από το δικό του μετερίζι, να βάλει ένα λιθαράκι σε αυτήν την προσπάθεια. Σας ευχαριστούμε, από τα βάθη της ψυχής μας!