Ποιοι Είμαστε

Το “Πράσινο Σχολείο” ξεκίνησε από τον Μιχάλη Κουλιέρη και τον Κώστα Λιονουδάκη, το 2013, πραγματοποιώντας περιβαλλοντικές δράσεις στην πόλη των Χανίων. Σήμερα, αποτελείται από μία κεντρική ομάδα διαχείρισης κι ένα πλήθος φίλων/εθελοντών που συμμετέχουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων του. Η κεντρική ομάδα διαχείρισης απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

Ιωάννα Κολοκυθά – Εκπαιδευτικά Θέματα

 Από μικρή ονειρευόταν να γίνει νηπιαγωγός και τα κατάφερε αποφοιτώντας από το Παιδαγωγικό τμήμα Προσχολικής  αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάζεται ως νηπιαγωγός, πιστεύει με πάθος στον εθελοντισμό ενώ παράλληλα  ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες καθώς τις θεωρεί βασικό μέσο υποστήριξης των εκπαιδευτικών δράσεων.

Μιχάλης Κουλιέρης – Προβολή και Επικοινωνία

Ο θαυμασμός και η αγάπη του για την ύπαιθρο τον οδήγησαν στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα σπούδασε φωτογραφία. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Στον προσωπικό του χρόνο ακούει, και ενίοτε παίζει, μουσική.

Κώστας Λιονουδάκης – Συντονισμός Δράσεων

Ο Κώστας Λιονουδάκης μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης, ανάμεσα σε ελιές και αμπέλια. Αγάπησε τη γεωπονική επιστήμη κι έκανε σκοπό ζωής να συμβουλεύει από μικρά παιδάκια μέχρι ορεξάτους υπερήλικες για την τέχνη των καλλιεργειών. Μένει σε έναν βιολογικό ελαιώνα μερικά χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά, όπου καλλιεργεί κηπευτικά και αρωματικά φυτά.

Eύα Τσεπαπαδάκη – Εκπαιδευτικά Θέματα

Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό τμήμα Προσχολικής Αγωγής στο Ρέθυμνο και εργάζεται ως νηπιαγωγός στο νομό Χανίων. Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις που σχετίζονται με παιδιά και θεωρεί την τέχνη ως σημαντικό μέσο ευαισθητοποίησης των μικρών παιδιών.